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Selective in vitro binding of dietary mutagens, individually or in combination, by lactic acid bacteria = Liaison sélective in vitro de mutagènes alimentaires, individuellement ou en combinaison, par des bactéries lactiquesTURBIC, A; AHOKAS, J. T; HASKARD, C. A et al.Food additives and contaminants. 2002, Vol 19, Num 2, pp 144-152, issn 0265-203XArticle

The effect of NaCl on survival of Shigella flexneri in broth as affected by temperature and pH = L'effet du NaCl sur la survie de Shigella flexneri dans un bouillon en fonction de la température et du pHZAIKA, Laura L.Journal of food protection. 2002, Vol 65, Num 5, pp 774-779, issn 0362-028XArticle

The use of FT-IR microspectroscopic mapping to study the effects of enzymatic retting of flax (Linum usitatissimum L) stems = L'utilisation de la microspectroscopie Infra Rouge à Transformée de Fourier pour étudier les effets d'un rouissage enzymatique de tiges de lin (Linum usitatissimum L)HIMMELSBACH, David S; KHALILI, Sadia; AKIN, Danny E et al.Journal of the science of food and agriculture. 2002, Vol 82, Num 7, pp 685-696, issn 0022-5142Article

Sources, properties, applications and potential uses of tannin acyl hydrolase = Sources, propriétés, applications et utilisations potentielles de la tannaseAGUILAR, C. N; GUTIERREZ-SANCHEZ, G.Food science and technology international. 2001, Vol 7, Num 5, pp 373-382, issn 1082-0132Article

Effects of altering fermentation parameters on glycerol and bioethanol production from cane molasses = Effets de la modification des paramètres de fermentation sur la production de glycérol et de bioéthanol à partir de mélasse de canneMUNENE, Cate N; KAMPEN, Willem H; NJAPAU, Henry et al.Journal of the science of food and agriculture. 2002, Vol 82, Num 3, pp 309-314, issn 0022-5142Article

Examination of the microbial status of selected indigenous fermented foods in Nigeria = Examen de l'état microbiologique d'aliments traditionnels fermentés sélectionnés au NigériaOLASUPO, N. A; SMITH, S. I; AKINSINDE, K. A et al.Journal of food safety. 2002, Vol 22, Num 2, pp 85-93, issn 0149-6085Article

Isolation and characteristics of Bacillus subtilis CN2 and its collagenase production = Isolement et caractéristiques de Bacillus subtilis CN2 et sa production de collagènaseTRAN, L. H; NAGANO, H.Journal of food science. 2002, Vol 67, Num 3, pp 1184-1187, issn 0022-1147Article

Nature of the inactivation curves of Bacillus Pumilus spores heated using non-isothermal and isothermal treatments = Nature des courbes d'inactivation de spores de Bacillus Pumilus chauffées par des traitements non isothermes et isothermesRUIZ, P; OCIO, M. J; CARDONA, F et al.Journal of food science. 2002, Vol 67, Num 2, pp 776-779, issn 0022-1147Article

Detection of Campylobacter jejuni and Campylobacter coli in foods by Enrichment culture and polymerase chain reaction enzyme-linked immunosorbent assay = Détection de Campylobacter jejuni et Campylobacter coli dans les aliments par culture d'enrichissement et réaction en chaîne par la polymérase et ELISABOLTON, F. J; SAILS, A. D; FOX, A. J et al.Journal of food protection. 2002, Vol 65, Num 5, pp 760-767, issn 0362-028XArticle

Hydrolytic selectivity of patatin (lipid acyl hydrolase) from potato (Solanum tuberosum L.) tubers toward various lipids = Sélectivité hydrolytique de la patatine (lipide acyl hydrolase) de tubercules de pomme de terre (Solanum tuberosum L.) pour différents lipidesANDERSON, Corey; PINSIRODOM, Praphan; PARKIN, Kirk L et al.Journal of food biochemistry. 2002, Vol 26, Num 1, pp 63-74, issn 0145-8884Article

Trypsin immobilization on derivatized cellulose beads by biospecific avidin-biotin interaction and characterization of the immobilized activity = Immobilisation de la trypsine sur des billes de cellulose modifiée par l'interaction biospécifique avidine-biotine et caractérisation de l'activité de l'enzyme immobiliséeJANOLINO, Violeta G; SWAISGOOD, Harold E.Journal of food biochemistry. 2002, Vol 26, Num 2, pp 119-129, issn 0145-8884Article

Cholesterol-lowering food additives: lipase-catalysed preparation of phytosterol and phytostanol esters = Additifs alimentaires abaissant le taux de cholestérol: préparation catalysée par une lipase, de phytostérol et d'esters de phytostanolWEBER, Nikolaus; WEITKAMP, Petra; MUKHERJEE, Kumar D et al.Food research international. 2002, Vol 35, Num 2-3, pp 177-181, issn 0963-9969Conference Paper

Nutrigenomics: Application of genomics technologies in nutritional sciences and food technology = Nutrigénomique: Application des technologies génomiques dans les sciences nutritionnelles et la technologie alimentaireVAN DER WERF, M. J; SCHUREN, F. H. J; BIJLSMA, S et al.Journal of food science. 2001, Vol 66, Num 6, pp 772-780, issn 0022-1147Article

The attemps to intensify synthesis of galactooligosaccharides in the process of enzymatic lactose hydrolysis : Short report = Les tentatives pour intensifier la synthèse de galactooligosaccharides dans le procédé d'hydrolyse enzymatique du lactose : Bref compte renduKOWALEWSKA-PIONTAS, Jadwiga; BEDNARSKI, Wlodzimierz.Polish journal of food and nutrition sciences. 2001, Vol 10, Num 3, pp 43-46, issn 1230-0322Article

Microbiological risk assessment in developing countriesCAHILL, Sarah M; JOUVE, Jean-Louis R.Journal of food protection. 2004, Vol 67, Num 9, pp 2016-2023, issn 0362-028X, 8 p.Article

Identification of carboxylesterase activities of commercial triacylglycerol hydrolase (lipase) preparations = Identification des activités carboxylestérase de préparations commerciales de triacylglycérol hydrolase (lipase)BJURLIN, Marc A; BLOOMER, Scott; HAAS, Michael J et al.European journal of lipid science and technology (Print). 2002, Vol 104, Num 3, pp 143-155, issn 1438-7697Article

Purification and partial characterization of an endo-polygalacturonase from Aspergillus niger = Purification et caractérisation partielle d'une endo-polygalacturonase de Aspergillus nigerGUO, Chun-Teng; XUE, Wei-Ming; CHEN, Tian-Bao et al.Journal of food biochemistry. 2002, Vol 26, Num 3, pp 253-265, issn 0145-8884Article

The Spectro-Electro Array: A Novel Approach for the Measurement of Secondary Metabolites in Botanicals, Supplements, and BeveragesULLUCCI, P. A; BAILEY, B. A; THOMAS, D. H et al.LC GC North America. 2012, Vol 30, Num 6, issn 1527-5949, 492-503 [8 p.]Article

Modification of gluten-free sorghum batter and bread using maize, potato, cassava or rice starchONYANGO, Calvin; MUTUNGI, Christopher; UNBEHEND, Günter et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 2011, Vol 44, Num 3, pp 681-686, issn 0023-6438, 6 p.Article

Acceptability of a multi-step intervention system to improve apple cider safety = Acceptabilité d'un système d'intervention multi-étape pour améliorer l'innocuité de cidreINGHAM, Steven C; SCHOELLER, Nicholas P.Food research international. 2002, Vol 35, Num 7, pp 611-618, issn 0963-9969Article

Assessment of mathematical models for predicting Staphylococcus aureus growth in cooked meat products = Evaluation de modèles mathématiques pour la prédiction de la multiplication de Staphylococcus aureus dans des produits carnés cuitsCASTILLEJO-RODRIGUEZ, A. M; GIMENO, R. M; COSANO, G. Zurera et al.Journal of food protection. 2002, Vol 65, Num 4, pp 659-665, issn 0362-028XArticle

Biogenic amines in chicken meat products in relation to bacterial load, pH value and sodium chloride content = Amines biogènes dans des produits à base de viande de poulet en relation avec la charge bactérienne, la valeur du pH et la teneur en chlorure de sodiumNASSAR, Ahmed M; EMAM, Wafaa H.Nahrung (Weinheim). 2002, Vol 46, Num 3, pp 197-199, issn 0027-769XArticle

Determination of MICs of streptomycin for resistant Salmonella isolates in swine and poultry using a micro-broth dilution system = Détermination de concentrations minimales inhibitrices (MICs) de streptomycine pour des isolats de Salmonella résistantes dans la viande de porc et de volaille en utilisant un système de microdilutionEDRINGTON, Thomas S; HARVEY, Roger B; FARRINGTON, Leigh A et al.Journal of food protection. 2002, Vol 65, Num 3, pp 563-566, issn 0362-028XArticle

Determination of the effect of sodium lactate on the survival and heat resistance of Escherichia coli O157:H7 in two commercial beef patty formulations = Détermination de l'effet du lactate de sodium sur la survie et la résistance à la chaleur de Escherichia coli O157:H7 dans deux formulations de boulettes de boeuf commercialesBYRNE, C. M; BOLTON, D. J; SHERIDAN, J. J et al.Food microbiology. 2002, Vol 19, Num 2-3, pp 211-219, issn 0740-0020Article

Diversity of Campylobacter isolates from retail poultry carcasses and from humans as demonstrated by pulsed-field gel electrophoresis = Diversité des souches Campylobacter isolées de carcasses de volaille du marché au détail et d'humains démontrée par électrophorèse gel à champ pulséDICKINS, M. Avery; FRANKLIN, Sharon; STEFANOVA, Rossina et al.Journal of food protection. 2002, Vol 65, Num 6, pp 957-962, issn 0362-028XArticle

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